腸管出血性大腸菌0157:H7をはじめとする食中毒菌に対する食酢の抗菌作用(その1)静菌作用および殺菌作用  [in Japanese] Antibacterial Action of Vinegar against Food-Borne Pathogenic Bacteria Including Escherichia coli O157: H7 (Part 1) Examination of Bacteriostatic and Bactericidal Activities  [in Japanese]

Author(s)

Journal

  • 感染症学雑誌 : 日本伝染病学会機関誌 : the journal of the Japanese Association for Infectious Diseases

    感染症学雑誌 : 日本伝染病学会機関誌 : the journal of the Japanese Association for Infectious Diseases 71(5), 443-450, 1997-05-20

    日本感染症学会

References:  14

Cited by:  4

Codes

  • NII Article ID (NAID)
    10008720885
  • NII NACSIS-CAT ID (NCID)
    AN00047715
  • Text Lang
    JPN
  • Article Type
    Journal Article
  • ISSN
    03875911
  • NDL Article ID
    4218443
  • NDL Source Classification
    ZS9(科学技術--医学--病理学・微生物学・寄生虫学・感染・免疫学・血清学・アレルギー)
  • NDL Call No.
    Z19-193
  • Data Source
    CJP  CJPref  NDL 
Page Top