腸管出血性大腸菌0157:H7をはじめとする食中毒菌に対する食酢の抗菌作用(その2)殺菌作用に及ぼす塩化ナトリウムと温度の影響  [in Japanese] Antibacterial Action of Vinegar against Food-Borne Pathogenic Bacteria Including Escherichia coli O157:H7 (Part 2)Effect of Sodium Chloride and Temperature Bactericidal Activity  [in Japanese]

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  • 感染症学雑誌 : 日本伝染病学会機関誌 : the journal of the Japanese Association for Infectious Diseases

    感染症学雑誌 : 日本伝染病学会機関誌 : the journal of the Japanese Association for Infectious Diseases 71(5), 451-458, 1997-05-20

    日本感染症学会

References:  6

Cited by:  3

Codes

  • NII Article ID (NAID)
    10008720900
  • NII NACSIS-CAT ID (NCID)
    AN00047715
  • Text Lang
    JPN
  • Article Type
    Journal Article
  • ISSN
    03875911
  • NDL Article ID
    4218444
  • NDL Source Classification
    ZS9(科学技術--医学--病理学・微生物学・寄生虫学・感染・免疫学・血清学・アレルギー)
  • NDL Call No.
    Z19-193
  • Data Source
    CJP  CJPref  NDL 
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