輸入冷凍魚介類におけるVibrio choleraeの汚染状況と毒素産生性について  [in Japanese] Isolation of Vibrio cholerae in Imported Frozen Seafood and Their Cholera-Enterotoxin Production  [in Japanese]

Author(s)

    • 白石 祥吾 SHIRAISHI Shogo
    • 神戸検疫所輸入食品・検疫検査センター Center for Inspection of Imported Foods and Infectious Diseases, Kobe Quarantine Station
    • 武田 浩二 TAKEDA Koji
    • 神戸検疫所輸入食品・検疫検査センター Center for Inspection of Imported Foods and Infectious Diseases, Kobe Quarantine Station
    • 平田 堅司 HIRATA Kenji
    • 神戸検疫所輸入食品・検疫検査センター Center for Inspection of Imported Foods and Infectious Diseases, Kobe Quarantine Station

Journal

  • 感染症学雑誌 : 日本伝染病学会機関誌 : the journal of the Japanese Association for Infectious Diseases

    感染症学雑誌 : 日本伝染病学会機関誌 : the journal of the Japanese Association for Infectious Diseases 70(2), 175-179, 1996-02-20

    日本感染症学会

References:  12

Cited by:  2

Codes

  • NII Article ID (NAID)
    10008722543
  • NII NACSIS-CAT ID (NCID)
    AN00047715
  • Text Lang
    JPN
  • Article Type
    Journal Article
  • ISSN
    03875911
  • NDL Article ID
    3927738
  • NDL Source Classification
    ZS9(科学技術--医学--病理学・微生物学・寄生虫学・感染・免疫学・血清学・アレルギー)
  • NDL Call No.
    Z19-193
  • Data Source
    CJP  CJPref  NDL 
Page Top