味とにおいを定量化するハイブリッド味覚センサーの開発  [in Japanese] Hybrid taste sensor quantifying taste and odor  [in Japanese]

Search this Article

Author(s)

    • 勝部 昭明 KATSUBE Teruaki
    • 埼玉大学工学部情報システム工学科 Department of Information and Computer Sciences, Faculty of Engineering, Saitama University

Journal

  • 應用物理

    應用物理 70(6), 691-694, 2001-06-10

    応用物理学会

References:  11

  • <no title>

    古川秀子

    おいしさを測る, 1994

    Cited by (4)

  • <no title>

    栗原堅三

    応用物理 60, 682, 1992

    Cited by (1)

  • <no title>

    勝部昭明

    食品工場長, MARCH1999 24, 1999

    Cited by (1)

  • <no title>

    都甲潔編

    食と感性 125, 1999

    Cited by (1)

  • <no title>

    TOKO K.

    Mater. Sci. & Eng. C 4, 69, 1996

    Cited by (1)

  • <no title>

    YOSHIMURA T.

    DENKI KAGAKU 64, 1244, 1996

    Cited by (1)

  • <no title>

    長田洋

    電気学会論文誌 E117, 371, 1997

    Cited by (1)

  • <no title>

    SASAKI Y.

    Sens. & Actuators B 24-25, 819, 1995

    Cited by (1)

  • <no title>

    張文芸

    電気学会論文誌E 118, 608, 1998

    Cited by (1)

  • <no title>

    YOKOYAMA A.

    Tech. Dig. 17th Sensor Symp. 283, 2000

    Cited by (1)

  • <no title>

    永沼拓士

    電子情報通信学会技術報告 31, 2000

    Cited by (1)

Cited by:  1

Codes

  • NII Article ID (NAID)
    10008981356
  • NII NACSIS-CAT ID (NCID)
    AN00026679
  • Text Lang
    JPN
  • Article Type
    Journal Article
  • ISSN
    03698009
  • NDL Article ID
    5784062
  • NDL Source Classification
    ZM17(科学技術--科学技術一般--力学・応用力学)
  • NDL Call No.
    Z15-243
  • Data Source
    CJP  CJPref  NDL 
Page Top