ネパール産マスタード油の基礎的研究 Evaluation of Mustard Seed and Oil Varieties as Grown or Used in Nepal

この論文をさがす

著者

    • 山本 祐司 [他] YAMAMOTO Yuji
    • Laboratory of Nutritional Biochemistry, Department of Applied Biology and Chemistry, Faculty of Applied Bioscience, Tokyo University of Agriculture
    • MAEKAWA Akio
    • Laboratory of Nutritional Biochemistry, Department of Applied Biology and Chemistry, Faculty of Applied Bioscience, Tokyo University of Agriculture
    • TADOKORO Tadahiro
    • Laboratory of Nutritional Biochemistry, Department of Applied Biology and Chemistry, Faculty of Applied Bioscience, Tokyo University of Agriculture

収録刊行物

  • 日本食生活学会誌 = Journal for the integrated study of dietary habits

    日本食生活学会誌 = Journal for the integrated study of dietary habits 14(2), 101-106, 2003-09-30

    日本食生活学会

参考文献:  36件中 1-36件 を表示

各種コード

  • NII論文ID(NAID)
    10012173155
  • NII書誌ID(NCID)
    AA11804821
  • 本文言語コード
    ENG
  • 資料種別
    ART
  • ISSN
    13469770
  • NDL 記事登録ID
    6725414
  • NDL 雑誌分類
    ZE16(社会・労働--家事・家政--学術誌)
  • NDL 請求記号
    Z71-F860
  • データ提供元
    CJP書誌  NDL 
ページトップへ