Comparison of Starch Hydrolysis Activity and Thermal Stability of Two Bacillus licheniformis α-Amylases and Insights into Engineering α-Amylase Variants Active under Acidic Conditions
書誌事項
- タイトル別名
-
- Comparison of Starch Hydrolysis Activity and Thermal Stability of Two Bacillus licheniformis アルファ Amylases and Insights into Engineering アルファ Amylase Variants Active under Acidic Conditions
この論文をさがす
収録刊行物
-
- The journal of biochemistry
-
The journal of biochemistry 139 (6), 997-1005, 2006-06
Tokyo : Japanese Biochemical Society
- Tweet
キーワード
詳細情報
-
- CRID
- 1522825130743345536
-
- NII論文ID
- 10018844403
-
- NII書誌ID
- AA00694073
-
- ISSN
- 0021924X
-
- NDL書誌ID
- 7965279
-
- 本文言語コード
- en
-
- NDL 雑誌分類
-
- ZR2(科学技術--生物学--生化学)
-
- データソース種別
-
- NDL
- CiNii Articles