アクアガス加熱食材の基礎的調理加工特性に関する研究(第3報)だいこんについて
Bibliographic Information
- Other Title
-
- アクアガス カネツ ショクザイ ノ キソテキ チョウリ カコウ トクセイ ニ カンスル ケンキュウ ダイ 3ポウ ダイコン ニ ツイテ
- Basic cooking and processing properties of Aquagas-treated food materials (part 3) Using root of Japanese radish
Search this article
Journal
-
- 日本食生活学会誌 = Journal for the integrated study of dietary habits / 日本食生活学会 編
-
日本食生活学会誌 = Journal for the integrated study of dietary habits / 日本食生活学会 編 18 (3), 223-230, 2007
坂戸 : 日本食生活学会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520572357991056000
-
- NII Article ID
- 10020024818
-
- NII Book ID
- AA11804821
-
- ISSN
- 13469770
-
- NDL BIB ID
- 9326100
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZE16(社会・労働--家事・家政--学術誌)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles