Synergetic Effect of Vegetables and Miso on the <I>Ex vivo</I> Antioxidant Activity
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- MATSUO Masako
- Graduate School of Human Life Sciences, Mimasaka University
Bibliographic Information
- Other Title
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- 野菜と味噌における生体内抗酸化力の相乗効果
- ヤサイ ト ミソ ニ オケル セイタイナイ コウサンカリョク ノ ソウジョウ コウカ
- Synergetic Effect of Vegetables and Miso on the Ex vivo Antioxidant Activity
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Abstract
先に, 著者には, オンチョム菌を利用した低食塩味噌の特性, および各種味噌の調理法, 添加香辛料による抗酸化力の変化について解説いただいたが, 今回は味噌の摂取による健康維持, 推進の研究の一環として, 野菜の味噌煮と生体内抗酸化力の相乗効果の可能性について, 詳しく解説いただいた。
Journal
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- JOURNAL OF THE BREWING SOCIETY OF JAPAN
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JOURNAL OF THE BREWING SOCIETY OF JAPAN 103 (11), 844-847, 2008
Brewing Society of Japan
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1390001206101668352
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- NII Article ID
- 10024454039
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- NII Book ID
- AN10034389
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- COI
- 1:CAS:528:DC%2BD1cXhtl2gurjJ
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- ISSN
- 21864012
- 09147314
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- NDL BIB ID
- 9716504
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- Data Source
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- JaLC
- NDL
- Crossref
- CiNii Articles
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- Abstract License Flag
- Disallowed