アミノ酸の天然レベル窒素安定同位体組成を用いた食物解析  [in Japanese] Diet analysis based on the nitrogen isotopic composition of amino acids  [in Japanese]

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Author(s)

    • 小川 奈々子 O OGAWA Nanako
    • 海洋研究開発機構 海洋極限環境生物圏研究領域 Japan Agency for Marine-Earth Science and Technology, Institute of Biogeosciences
    • 力石 嘉人 CHIKARAISHI Yoshito
    • 海洋研究開発機構 海洋極限環境生物圏研究領域 Japan Agency for Marine-Earth Science and Technology, Institute of Biogeosciences
    • 大河内 直彦 OHKOUCHI Naohiko
    • 海洋研究開発機構 海洋極限環境生物圏研究領域 Japan Agency for Marine-Earth Science and Technology, Institute of Biogeosciences

Journal

  • 臨床化学

    臨床化学 38(3), 266-271, 2009-07-31

References:  7

Codes

  • NII Article ID (NAID)
    10025633098
  • NII NACSIS-CAT ID (NCID)
    AN00252758
  • Text Lang
    JPN
  • Article Type
    REV
  • ISSN
    03705633
  • Data Source
    CJP 
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