高速液体クロマトグラフィーによる漢方エキス製剤と煎薬の成分比較研究  [in Japanese] A Comparison of Ingredients in the Extract and Decoction of Kampo Medicine with HPLC  [in Japanese]

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Author(s)

    • 瀧澤 努 TAKIZAWA Tsutomu
    • 松本歯科大学大学院硬組織疾患制御再建学講座 Department of Hard Tissue Research, Graduate School of Oral Medicine, Matsumoto Dental University
    • 荒 敏昭 ARA Toshiaki
    • 松本歯科大学大学院硬組織疾患制御再建学講座 Department of Hard Tissue Research, Graduate School of Oral Medicine, Matsumoto Dental University
    • 今村 泰弘 IMAMURA Yasuhiro
    • 松本歯科大学大学院硬組織疾患制御再建学講座 Department of Hard Tissue Research, Graduate School of Oral Medicine, Matsumoto Dental University
    • 宮澤 裕夫 MIYAZAWA Hiroo
    • 松本歯科大学大学院健康増進口腔科学講座 Department of Oral Health Promotion, Graduate School of Dentistry, Matsumoto Dental University
    • 王 宝禮 WANG Pao-Li
    • 松本歯科大学大学院硬組織疾患制御再建学講座 Department of Hard Tissue Research, Graduate School of Oral Medicine, Matsumoto Dental University

Journal

  • 日本歯科東洋医学会誌

    日本歯科東洋医学会誌 29(1), 24-27, 2010-08-31

References:  12

Cited by:  1

Codes

  • NII Article ID (NAID)
    10026612020
  • NII NACSIS-CAT ID (NCID)
    AN10293627
  • Text Lang
    JPN
  • Article Type
    Journal Article
  • ISSN
    09157573
  • Data Source
    CJP  CJPref 
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