味覚機能への亜鉛酵素「炭酸脱水酵素」の寄与
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ミカク キノウ エ ノ アエン コウソ タンサン ダッスイ コウソ ノ キヨ
- The contribution of zinc enzyme: carbonic anhydrase, to normal taste sensation, and related topics
- 特集 亜鉛酵素・トランスポーター研究の最前線
- トクシュウ アエン コウソ トランスポーター ケンキュウ ノ サイゼンセン
Search this article
Journal
-
- Biomedical research on trace elements
-
Biomedical research on trace elements 21 (1), 38-42, 2010
東京 : 日本微量元素学会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520009410632070016
-
- NII Article ID
- 10027734242
-
- NII Book ID
- AN10423256
-
- ISSN
- 0916717X
-
- NDL BIB ID
- 10708777
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZS8(科学技術--医学--解剖学・生理学・生化学)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles
- KAKEN