不凍タンパク質の種類と凍結抑制効果  [in Japanese] Variation of Antifreeze Proteins and their Antifreeze Effect  [in Japanese]

Search this Article

Author(s)

    • 近藤 英昌 KONDO Hidemasa
    • (独)産業技術総合研究所 生物プロセス研究部門 Bioproduction Research Institute, National Institute of Advanced Industrial Science and Technology (AIST)
    • 津田 栄 TSUDA Sakae
    • (独)産業技術総合研究所 生物プロセス研究部門 Bioproduction Research Institute, National Institute of Advanced Industrial Science and Technology (AIST)

Journal

  • 冷凍

    冷凍 86(1005), 557-561, 2011-07-15

    日本冷凍空調学会

References:  23

Codes

  • NII Article ID (NAID)
    10029433312
  • NII NACSIS-CAT ID (NCID)
    AN00211229
  • Text Lang
    JPN
  • Article Type
    REV
  • ISSN
    00343714
  • NDL Article ID
    11187317
  • NDL Source Classification
    ZN14(科学技術--機械工学・工業--熱機関)
  • NDL Call No.
    Z16-454
  • Data Source
    CJP  NDL 
Page Top