出芽酵母の寿命研究の現状と展望  [in Japanese] Recent Developments in Budding Yeast Aging Research and Future Directions  [in Japanese]

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本誌読者に馴染みの深い出芽酵母<i>Saccharomyces cerevisiae</i>は,真核モデル生物のひとつとして,種々の研究に用いられている。本稿では,出芽酵母を用いて得られた老化や寿命に関する研究成果を幅広く紹介していただいた。

Journal

  • JOURNAL OF THE BREWING SOCIETY OF JAPAN

    JOURNAL OF THE BREWING SOCIETY OF JAPAN 106(12), 794-800, 2011-12-15

    Brewing Society of Japan

References:  35

Codes

  • NII Article ID (NAID)
    10030301230
  • NII NACSIS-CAT ID (NCID)
    AN10034389
  • Text Lang
    JPN
  • Article Type
    REV
  • ISSN
    09147314
  • NDL Article ID
    023372937
  • NDL Call No.
    Z17-416
  • Data Source
    CJP  NDL  J-STAGE  JASI 
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