古典料理の研究-14-「黒白精味集」中・下巻について
Bibliographic Information
- Other Title
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- 古典料理の研究 (十四) : 『黒白精味集』中・下巻について
- コテン リョウリ ノ ケンキュウ 14
- Studies on Classc Cuisine (14)
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Abstract
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source:Bulletin of the Faculty of Education, Chiba University. Part II
Journal
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- 千葉大学教育学部研究紀要. 第2部
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千葉大学教育学部研究紀要. 第2部 37 221-290, 1989-02-26
千葉大学教育学部
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Details
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- CRID
- 1050851497153216512
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- NII Article ID
- 110004715375
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- NII Book ID
- AN00179534
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- ISSN
- 05776856
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- NDL BIB ID
- 2959620
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- Text Lang
- ja
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- Article Type
- departmental bulletin paper
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- Data Source
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- IRDB
- NDL
- CiNii Articles