母親が与える子どものおやつに関する研究--食物アレルギーの有無による比較から  [in Japanese] A study about food eaten as a snack by children with and without food allergies  [in Japanese]

Access this Article

Author(s)

    • 奥村 昌子 OKUMURA Shoko
    • 酪農学園大学酪農学部食品科学科臨床栄養管理学研究室 Department of Food Science, Faculty of Dairy Science, Rakuno Gakuen University
    • 石井 智美 ISHII Satomi
    • 酪農学園大学酪農学部食品科学科臨床栄養管理学研究室 Department of Food Science, Faculty of Dairy Science, Rakuno Gakuen University

Journal

  • Journal of Rakuno Gakuen University. Natural science

    Journal of Rakuno Gakuen University. Natural science 31(2), 215-222, 2007-04

    Rakuno Gakuen University

Codes

  • NII Article ID (NAID)
    110006220687
  • NII NACSIS-CAT ID (NCID)
    AN00247860
  • Text Lang
    JPN
  • Article Type
    departmental bulletin paper
  • Journal Type
    大学紀要
  • ISSN
    0388001X
  • NDL Article ID
    8796049
  • NDL Source Classification
    ZR7(科学技術--農林水産--農産) // ZR22(科学技術--農林水産--畜産)
  • NDL Call No.
    Z18-441
  • Data Source
    NDL  NII-ELS  IR 
Page Top