ふなずし飯の栄養価と菓子への利用
書誌事項
- タイトル別名
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- フナズシメシ ノ エイヨウカ ト カシ エノ リヨウ
- An evaluation of the nutritional value of the rice remains of Funazushi, fermented sushi of crucian carp, and its utilization for western style confectionaries
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収録刊行物
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- 家政学研究 = Research journal of living science / 奈良女子大学家政学会 編
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家政学研究 = Research journal of living science / 奈良女子大学家政学会 編 54 (1), 1-6, 2007-10
奈良 : 奈良女子大学家政学会
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1520009407795919360
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- NII論文ID
- 110006954493
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- NII書誌ID
- AN00041424
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- ISSN
- 02867036
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- NDL書誌ID
- 9271070
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- 本文言語コード
- ja
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- NDL 雑誌分類
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- ZE16(社会・労働--家事・家政--学術誌)
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- データソース種別
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- NDL
- CiNii Articles
- KAKEN