醤油醸造業史研究の回顧と展望(竹浪祥一郎教授退任記念号) Research on the Soy Sauce Industory in Japan : Survey and Prospects(Special Issue Dedicated to Professor Shoichiro Takenami)

この論文にアクセスする

この論文をさがす

収録刊行物

  • 桃山学院大学経済経営論集 = ST. ANDREW'S UNIVERSITY ECONOMIC AND BUSINESS REVIEW

    桃山学院大学経済経営論集 = ST. ANDREW'S UNIVERSITY ECONOMIC AND BUSINESS REVIEW 33(4), 29-54, 1992-03-01

    桃山学院大学経済経営学会

各種コード

  • NII論文ID(NAID)
    110006965468
  • NII書誌ID(NCID)
    AN00240555
  • 本文言語コード
    JPN
  • 資料種別
    Departmental Bulletin Paper
  • 雑誌種別
    大学紀要
  • ISSN
    02869721
  • NDL 記事登録ID
    3447005
  • NDL 刊行物分類
    D76(工業--食料品製造業)
  • NDL 雑誌分類
    ZD11(経済--経済学)
  • NDL 請求記号
    Z3-301
  • データ提供元
    NDL  NII-ELS  IR 
ページトップへ