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- タイトル別名
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- The Contents of L-Carnitine in Various Meats
- カクシュ ショクニク ニ フクマレル L カルニチン ガンユウリョウ ト ソノ ヘンドウ ヨウイン
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抄録
P(論文)
The contents of L-carnitine in various meats were examined. As a result, it was shown that the contents of L-carnitin differed greatly according to the species. The red meat contained more L-carnitine. The low content was observed in egg and milk. It was shown that as the animal grew up the contents of L-carnitin decreased.
収録刊行物
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- 実践女子大学生活科学部紀要
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実践女子大学生活科学部紀要 46 9-13, 2009-03-01
日野 : 実践女子大学
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1050282676644810624
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- NII論文ID
- 120005553263
- 110007471029
- 50007390941
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- NII書誌ID
- AN10494731
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- ISSN
- 13413244
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- NDL書誌ID
- 10355873
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- 本文言語コード
- ja
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- 資料種別
- departmental bulletin paper
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- データソース種別
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- IRDB
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- CiNii Articles