Bibliographic Information
- Other Title
-
- Radical scavenging activity of the residue of the gelatin gel food 'Nikogori' made from salmon head and its practical use to foods
- サケ ノ アタマ オ リヨウ シタ ニコゴリ ザンサブ ノ コウサンカセイ ヒョウカ ト ショクヒン エノ カツヨウ
Search this article
Journal
-
- 東京家政大学生活科学研究所研究報告
-
東京家政大学生活科学研究所研究報告 32 1-8, 2009-12
東京家政大学生活科学研究所
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1050282813223606912
-
- NII Article ID
- 110007578027
-
- NII Book ID
- AN00110571
-
- ISSN
- 09145192
-
- NDL BIB ID
- 10527441
-
- Text Lang
- ja
-
- Article Type
- departmental bulletin paper
-
- Data Source
-
- IRDB
- NDL
- CiNii Articles
- KAKEN