コンニャクグルコマンナンの粘度と分離大豆タンパク質の酵素分解に対する影響 ([兵庫県立大学環境人間学部]学部開設10周年記念論文集) -- ([兵庫県立大学]環境人間学部研究報告第11号(学部開設10周年記念論文集))  [in Japanese] Viscosity of konjac-glucomannan and influence of konjac-glucomannan on the enzymatic degradation of soy protein isolate  [in Japanese]

Access this Article

Search this Article

Journal

  • Research reports, University of Hyogo, School of Human Science and Environment

    Research reports, University of Hyogo, School of Human Science and Environment (11), 83-87, 2009

    兵庫県立大学

Codes

  • NII Article ID (NAID)
    110008712530
  • NII NACSIS-CAT ID (NCID)
    AA12014165
  • Text Lang
    JPN
  • Article Type
    特集 // 記念論集
  • Journal Type
    大学紀要
  • ISSN
    13498592
  • NDL Article ID
    10241780
  • NDL Source Classification
    ZV1(一般学術誌--一般学術誌・大学紀要) // ZM2(科学技術--科学技術一般--大学・研究所・学会紀要)
  • NDL Call No.
    Z71-C805
  • Data Source
    NDL  NII-ELS  IR 
Page Top