日本人の食事摂取基準における目安量は健康人の摂取の中央値でよいのか?  [in Japanese] Adequate intake (AI) for vitamin D; how is it to be determined?  [in Japanese]

Access this Article

Search this Article

Author(s)

    • 桑原 晶子 Kuwabara Akiko
    • 大阪樟蔭女子大学学芸学部人間栄養学科 Department of Health and Nutrition, Osaka Shoin Women's University

Journal

  • VITAMINS

    VITAMINS 85(11), 608-609, 2011

    THE VITAMIN SOCIETY OF JAPAN

References:  3

  • <no title>

    第一出版編集部編

    厚生労働省策定日本人の食事摂取基準, 2009

    Cited by (1)

  • <no title>

    Institute of Medicin

    2011 Dietary reference intakes for calcium and vitamin D, 2011

    Cited by (1)

  • <no title>

    健康 栄養情報研究会

    国民健康 栄養の現状-平成19年厚生労働省国民健康 栄養調査報告-, 2009

    Cited by (1)

Codes

  • NII Article ID (NAID)
    110008762055
  • NII NACSIS-CAT ID (NCID)
    AN00207833
  • Text Lang
    JPN
  • Article Type
    SHO
  • ISSN
    0006-386X
  • Data Source
    CJP  NII-ELS  J-STAGE 
Page Top