マッシュポテトの力学的特性に及ぼす油脂の影響
Bibliographic Information
- Other Title
-
- マッシュポテト ノ リキガクテキ トクセイ ニ オヨボス ユシ ノ エイキョウ
- Effects of the oil and fat on physical properties of the mashed potato
Search this article
Journal
-
- 日本女子大学大学院紀要. 家政学研究科・人間生活学研究科 / 日本女子大学 [編]
-
日本女子大学大学院紀要. 家政学研究科・人間生活学研究科 / 日本女子大学 [編] (18), 69-77, 2012
東京 : 日本女子大学
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520009408800631296
-
- NII Article ID
- 110009004520
-
- NII Book ID
- AN10484090
-
- ISSN
- 13413813
-
- NDL BIB ID
- 023797149
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZE16(社会・労働--家事・家政--学術誌)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles
- KAKEN