Examination of the hygiene and safety manuals for cooking experience-based activities in the nursery school (2) --Research of Paying attention to the hyaiene and safety ,making the plan and record--
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- Sakai Haruko
- 東京家政学院大学現代生活学部健康栄養学科
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- Hirose Shiho
- 東京家政学院大学現代生活学部健康栄養学科
Bibliographic Information
- Other Title
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- 保育所の調理体験活動における衛生・安全マニュアルの検討(2)--衛生・安全面の配慮及び計画・記録等の実践状況調査から--
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Journal
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- 東京家政学院大学紀要
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東京家政学院大学紀要 52 121-130, 2012-08-31
Tokyo Kasei Gakuin University
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1570572702957789568
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- NII Article ID
- 110009536007
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- NII Book ID
- AA12546867
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- ISSN
- 21861951
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- Text Lang
- ja
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- Data Source
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- CiNii Articles