5014 会議中のお菓子が集団創造性へ与える影響 : 発話状況分析と創造性評定から(オフィス(1),建築計画,2013年度日本建築学会大会(北海道)学術講演会・建築デザイン発表会)  [in Japanese] 5014 Effects of Confectionery in Meeting for Group Creativity : Approaches with Dialogue State Analysis and Evaluation of Creativity  [in Japanese]

Access this Article

Author(s)

    • 松本 裕司 MATSUMOTO Yuji
    • 京都工芸繊維大学デザイン経営工学部門・新世代オフィス研究センター Dept. of Design Engineering and Management, Kyoto Institute of Tech.
    • 仲 隆介 NAKA Ryusuke
    • 京都工芸繊維大学デザイン経営工学部門・新世代オフィス研究センター Dept. of Design Engineering and Management, Kyoto Institute of Tech.

Journal

  • Summaries of technical papers of annual meeting

    Summaries of technical papers of annual meeting (2013), 51-52, 2013-08-30

    Architectural Institute of Japan

Codes

  • NII Article ID (NAID)
    110009678809
  • Text Lang
    JPN
  • Article Type
    journal article
  • ISSN
    18839363
  • Data Source
    NII-ELS  AIJ 
Page Top