近代におけるおせち料理の形成と婦人雑誌 : 『婦人之友』・『婦人画報』・『主婦の友』を中心に (歴史表象の形成と消費文化) A Study of the Development of Japanese New Year's Dishes in the Modern Times and Their Relationships with Women's Magazines : A Case Study Focused on Fujin-no-Tomo, Fujin-Gaho, and Shufu-no-Tomo

この論文にアクセスする

この論文をさがす

収録刊行物

  • 国立歴史民俗博物館研究報告 = Bulletin of the National Museum of Japanese History

    国立歴史民俗博物館研究報告 = Bulletin of the National Museum of Japanese History 197, 295-319, 2016-02

    国立歴史民俗博物館

各種コード

  • NII論文ID(NAID)
    120006301630
  • NII書誌ID(NCID)
    AN00377607
  • 本文言語コード
    JPN
  • 資料種別
    Departmental Bulletin Paper
  • ISSN
    0286-7400
  • NDL 記事登録ID
    027146271
  • NDL 請求記号
    Z8-2017
  • データ提供元
    NDL  IR 
ページトップへ