Creation of new local cuisine in the disaster recovery : safeguarding of food culture and the East Japan Earthquake
Bibliographic Information
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- 「郷土食」が生まれる契機としての災害復興 ――東日本大震災と食文化のセーフガード――
- 「 キョウドショク 」 ガ ウマレル ケイキ ト シテ ノ サイガイ フッコウ : ヒガシニホン ダイシンサイ ト ショク ブンカ ノ セーフガード
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- The Tohoku Gakuin University review. History and culture
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The Tohoku Gakuin University review. History and culture (57), 151-164, 2018-03-23
東北学院大学学術研究会
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1050845764075378944
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- NII Article ID
- 120006459010
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- NII Book ID
- AA12125508
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- ISSN
- 18808425
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- NDL BIB ID
- 029171464
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- Text Lang
- ja
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- Article Type
- departmental bulletin paper
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- Data Source
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- IRDB
- NDL
- CiNii Articles
- KAKEN