細菌における細胞分裂メカニズムと乳酸菌の形態変化について  [in Japanese] The mechanism of bacterial cell division and the morphological changes of lactic acid bacteria  [in Japanese]

Access this Article

Search this Article

Author(s)

    • 西村 順子 Nishimura Junko
    • 東北大学大学院農学研究科 Laboratory of Animal Products Chemistry, Graduate School of Agricultural Science, Tohoku University
    • 齋藤 忠夫 Saito Tadao
    • 東北大学大学院農学研究科 Laboratory of Animal Products Chemistry, Graduate School of Agricultural Science, Tohoku University

Journal

  • Milk Science

    Milk Science 60(2), 111-117, 2011

    Japanese Dairy Science Association

Codes

  • NII Article ID (NAID)
    130003398704
  • NII NACSIS-CAT ID (NCID)
    AA11125739
  • Text Lang
    JPN
  • Article Type
    journal article
  • ISSN
    1343-0289
  • NDL Article ID
    11228388
  • NDL Source Classification
    ZP34(科学技術--食品工学・工業) // ZR22(科学技術--農林水産--畜産)
  • NDL Call No.
    Z17-382
  • Data Source
    NDL  J-STAGE  JASI 
Page Top