書誌事項
- タイトル別名
-
- Studies on the Free Sugars and Amino Acids in a Fruit of Muskmelon
- メロン カジツ ノ トウルイ ト ユウリ アミノサン
この論文をさがす
抄録
The edible part of a muskmelon fruit (Cucumis Melo L. var. reticulatus) contained D-glucose, D-fructose and sucrose as major free sugars, and arginine, histidine, lysine, tryptophan, aspartic acid, glutamic acid, alanine, valine, glycine, threonine, phenylalanine, isoleucine, leucine, methionine,
収録刊行物
-
- 日本食品工業学会誌
-
日本食品工業学会誌 18 (7), 319-325, 1971
社団法人 日本食品科学工学会
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1390282681381471232
-
- NII論文ID
- 130003787912
- 10015434586
-
- NII書誌ID
- AN00192587
-
- COI
- 1:CAS:528:DyaE38Xks1Shtbs%3D
-
- NDL書誌ID
- 8390296
-
- ISSN
- 00290394
-
- データソース種別
-
- JaLC
- NDL
- Crossref
- CiNii Articles
-
- 抄録ライセンスフラグ
- 使用不可