書誌事項
- タイトル別名
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- The Taste Tests of Organic Acids
- ユウキサン ノ テイミ ニ ツイテ 1 ショクテンユウキサン 9シュルイ ノ P.S.E.ソクテイ
- Part I. Measurement of point of subjective equalities (P.S.E.) on sourness of nine organic acids permitted as food additives
- (第1報)食添有機酸9種類のP.S.E.測定
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抄録
Sour taste is mainly associated with the hydrogen ion concentration, and to a lesser extent, with the degree of dissociation. From the results of P.S.E. determined by taste tests on nine organic acids, the sourness was more intensive in fumaric>tartaric>malic>acetic>succinic>citric>lactic>ascorbic and>gluconic acids.
収録刊行物
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- 日本食品工業学会誌
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日本食品工業学会誌 16 (2), 63-68, 1969
社団法人 日本食品科学工学会
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1390282681381352192
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- NII論文ID
- 130003966462
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- NII書誌ID
- AN00192587
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- COI
- 1:CAS:528:DyaE3cXks1Gisbw%3D
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- NDL書誌ID
- 8390062
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- ISSN
- 00290394
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- データソース種別
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- JaLC
- NDL
- Crossref
- CiNii Articles
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- 抄録ライセンスフラグ
- 使用不可