Relationship between Vegetable Intake Ratio and Consumers' Satisfaction with Meals in Low-income Consumers
-
- TAMAKI Shiho
- 東京農業大学
-
- OURA Yuji
- 東京農業大学
-
- YAMAMOTO Junko
- 農研機構
-
- YAGI Kohei
- 農林水産政策研究所
-
- SAKURAI Seiichi
- 千葉大学
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 低所得層における野菜摂取割合と食事に対する満足度の関係
- 低所得層における野菜摂取割合と食事に対する満足度の関係 : 簡易食事記録調査による
- テイショトクソウ ニ オケル ヤサイ セッシュ ワリアイ ト ショクジ ニ タイスル マンゾクド ノ カンケイ : カンイ ショクジ キロク チョウサ ニ ヨル
- Based on Ingestive Behavior Record
- 簡易食事記録調査による
Search this article
Journal
-
- Japanese Journal of Farm Management
-
Japanese Journal of Farm Management 56 (2), 75-80, 2018-07-25
The Farm Management Society of Japan
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1390564238109149312
-
- NII Article ID
- 130007687075
-
- NII Book ID
- AN00200823
-
- ISSN
- 21864713
- 03888541
-
- NDL BIB ID
- 029177849
-
- Text Lang
- ja
-
- Data Source
-
- JaLC
- IRDB
- NDL
- CiNii Articles
- KAKEN