書誌事項
- タイトル別名
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- Cleanliness efficiency of a mist cooling system including acidic electrolyzed water on harvests of ‘Mizunasu’ eggplant
- ミズ ナス サイバイ ニ オケル サンセイ デンカイスイサイム レイボウ ニ ヨル カジツ ヒョウメン ノ セイジョウ コウカ
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抄録
<p>Acidic electrolyzed water (AEW) is used for the surface sterilization of fresh vegetables owing to its high bactericidal activity and food safety. AEW is also a specified agricultural chemical for the protection of vegetables from various disease. In this study, we demonstrated that a mist cooling system, including AEW, effectively reduced viable bacteria counts on the surface of eggplant. It was revealed that the mist cooling system including AEW is useful for labor-saving, hygiene control of farm products at the production stage.</p>
収録刊行物
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- 関西病虫害研究会報
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関西病虫害研究会報 61 (0), 169-171, 2019-05-31
関西病虫害研究会
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1390282752321542784
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- NII論文ID
- 130007699523
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- NII書誌ID
- AN0004725X
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- ISSN
- 18836291
- 03871002
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- NDL書誌ID
- 029799648
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- 本文言語コード
- ja
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- データソース種別
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- JaLC
- NDL
- Crossref
- CiNii Articles
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- 抄録ライセンスフラグ
- 使用不可