植物性食素材のラジカル捕捉活性と調理加工による変化
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ショクブツセイショク ソザイ ノ ラジカル ホソク カッセイ ト チョウリ カコウ ニ ヨル ヘンカ
Search this article
Journal
-
- 食に関する助成研究調査報告書 = Annual report of study for food under the supporting program by The Skylark Food Science Institute / すかいらーくフードサイエンス研究所 編
-
食に関する助成研究調査報告書 = Annual report of study for food under the supporting program by The Skylark Food Science Institute / すかいらーくフードサイエンス研究所 編 (15), 75-82, 2002
東京 : すかいらーくフードサイエンス研究所
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520573330967053056
-
- NII Article ID
- 40005539858
-
- NII Book ID
- AN10236135
-
- ISSN
- 13437844
-
- NDL BIB ID
- 6375445
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles