Study on Enthalpy Relaxation of Katsuobushi (Dried Glassy Fish Meat) by Differential Scanning Calorimetry and Effect of Physical Aging upon Its Water Sorption Ability
書誌事項
- タイトル別名
-
- Study on Enthalpy Relaxation of Katsuobushi Dried Glassy Fish Meat by Differential Scanning Calorimetry and Effect of Physical Aging upon Its Water Sorption Ability
- カツオ節のエンタルピー緩和現象と物理的エージングがその水分吸着能に及ぼす影響
この論文をさがす
収録刊行物
-
- 日本食品工学会誌 = Japan journal of food engineering / 日本食品工学会 編
-
日本食品工学会誌 = Japan journal of food engineering / 日本食品工学会 編 5 (1), 11-21, 2004-03
町田 : 日本食品工学会
- Tweet
キーワード
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1520009409776167296
-
- NII論文ID
- 40006134491
-
- NII書誌ID
- AA12076107
-
- ISSN
- 13457942
-
- NDL書誌ID
- 6889474
-
- 本文言語コード
- en
-
- NDL 雑誌分類
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- データソース種別
-
- NDL
- CiNii Articles