味覚修飾タンパク質クルクリンの構造生物学
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ミカク シュウショク タンパクシツ クルクリン ノ コウゾウ セイブツガク
- Structural biology of Curculin, a taste-modifying protein
- 特集 食品の多彩な生理機能と健康長寿
- トクシュウ ショクヒン ノ タサイ ナ セイリ キノウ ト ケンコウ チョウジュ
Search this article
Journal
-
- Foods & food ingredients journal of Japan = 食品・食品添加物研究誌 : FFIジャーナル
-
Foods & food ingredients journal of Japan = 食品・食品添加物研究誌 : FFIジャーナル 213 (7), 645-652, 2008
豊中 : FFIジャーナル編集委員会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1522543655515018240
-
- NII Article ID
- 40016179673
-
- NII Book ID
- AN10455343
-
- ISSN
- 09199772
-
- NDL BIB ID
- 9602116
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles