市販嚥下補助食品を使用した特別用途食品えん下困難者用食品許可基準(案)に関する検討
Bibliographic Information
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- シハン エンカ ホジョ ショクヒン オ シヨウ シタ トクベツ ヨウト ショクヒン エンゲ コンナンシャヨウ ショクヒン キョカ キジュン アン ニ カンスル ケントウ
- The proposed standard regulations regarding foods for people with difficulty swallowing tested for special dietary foods using a commercial gelling agent
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Journal
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- 県立広島大学人間文化学部紀要 = Bulletin of the Faculty of Human Culture and Science, Prefectural University of Hiroshima
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県立広島大学人間文化学部紀要 = Bulletin of the Faculty of Human Culture and Science, Prefectural University of Hiroshima (4), 55-64, 2009
広島 : 県立広島大学
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1520009409206699264
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- NII Article ID
- 40016608866
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- NII Book ID
- AA12116573
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- ISSN
- 21865590
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- NDL BIB ID
- 10249556
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- Text Lang
- ja
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- NDL Source Classification
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- ZV1(一般学術誌--一般学術誌・大学紀要)
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- Data Source
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- NDL
- CiNii Articles
- KAKEN