A study on bioactivity and function of chemical compounds in food and foodstuff: search for angiotensin 1-converting enzyme inhibitory substances in some edible mushrooms using fluorescent substrate
書誌事項
- タイトル別名
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- A study on bioactivity and function of chemical compounds in food and foodstuff search for angiotensin 1 converting enzyme inhibitory substances in some edible mushrooms using fluorescent substrate
- 食材及び食品に含まれる化学物質の生理活性とその機能--蛍光基質を用いた数種可食性キノコ中のアンシオテンシン変換酵素阻害物質の検索
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収録刊行物
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- 九州栄養福祉大学研究紀要
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九州栄養福祉大学研究紀要 (6), 9-20, 2009
北九州 : 九州栄養福祉大学
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キーワード
詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1520009409843214976
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- NII論文ID
- 40016981717
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- NII書誌ID
- AA12054239
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- ISSN
- 18800149
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- NDL書誌ID
- 10570711
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- 本文言語コード
- en
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- NDL 雑誌分類
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- ZS8(科学技術--医学--解剖学・生理学・生化学)
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- データソース種別
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- NDL
- CiNii Articles