自然界からの新たな香味を有する清酒醸造用酵母の開発(第2報)分離株による清酒小仕込試験
Bibliographic Information
- Other Title
-
- シゼンカイ カラ ノ アラタ ナ コウミ オ ユウスル セイシュ ジョウゾウヨウ コウボ ノ カイハツ(ダイ2ホウ)ブンリカブ ニ ヨル セイシュ ショウシコミ シケン
- Development of the sake yeast which produces new flavors from natural environment(2nd Report)
Search this article
Journal
-
- 静岡県工業技術研究所研究報告 = Reports of the Industrial Research Institute of Shizuoka Prefecture / 静岡県工業技術研究所企画調整部 編
-
静岡県工業技術研究所研究報告 = Reports of the Industrial Research Institute of Shizuoka Prefecture / 静岡県工業技術研究所企画調整部 編 (7), 49-53, 2015-03
静岡 : 静岡県工業技術研究所企画調整部
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520010381218394368
-
- NII Article ID
- 40020399714
-
- NII Book ID
- AA12367289
-
- ISSN
- 18832350
-
- NDL BIB ID
- 026256156
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZM2(科学技術--科学技術一般--大学・研究所・学会紀要)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles