農産物・食品の安全と品質の確保技術(第10回)生鮮野菜の定量的な鮮度評価技術について
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- Other Title
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- ノウサンブツ ・ ショクヒン ノ アンゼン ト ヒンシツ ノ カクホ ギジュツ(ダイ10カイ)セイセン ヤサイ ノ テイリョウテキ ナ センド ヒョウカ ギジュツ ニ ツイテ
- Techniques for Ensuring the Safety and Quality of Food and Agricultural Products(Part 10)Quantitative Evaluation Techniques for Degree of Freshness in Fresh Vegetables
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Journal
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- 農業食料工学会誌 = Journal of the Japanese Society of Agricultural Machinery and Food Engineers
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農業食料工学会誌 = Journal of the Japanese Society of Agricultural Machinery and Food Engineers 77 (3), 154-158, 2015-05
さいたま : 農業食料工学会事務局
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1520572357441576064
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- NII Article ID
- 40020473629
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- NII Book ID
- AA12654054
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- ISSN
- 2188224X
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- NDL BIB ID
- 026412268
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- Text Lang
- ja
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- NDL Source Classification
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- ZR7(科学技術--農林水産--農産)
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- Data Source
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- NDL
- CiNii Articles
- KAKEN