物性調整した食品別の嚥下動態の相違と適切な嚥下調整食選択への応用
Bibliographic Information
- Other Title
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- ブッセイ チョウセイ シタ ショクヒン ベツ ノ エンカ ドウタイ ノ ソウイ ト テキセツ ナ エンカ チョウセイショク センタク エ ノ オウヨウ
- Changes in swallowing dynamics associated with different food properties
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Journal
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- 嚥下医学 : 日本嚥下医学会学会誌 = Deglutition : the official journal of the Society of Swallowing and Dysphagia of Japan / 日本嚥下医学会 編
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嚥下医学 : 日本嚥下医学会学会誌 = Deglutition : the official journal of the Society of Swallowing and Dysphagia of Japan / 日本嚥下医学会 編 5 (2), 206-213, 2016
福岡 : 日本嚥下医学会 ; 2011-
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1520854806157151616
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- NII Article ID
- 40020961603
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- NII Book ID
- AA12556033
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- ISSN
- 21863199
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- NDL BIB ID
- 027658113
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- Text Lang
- ja
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- NDL Source Classification
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- ZS43(科学技術--医学--耳鼻咽喉科学)
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- Data Source
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- NDL
- CiNii Articles
- KAKEN