国際ブランドとしての岩手県産"吉品乾鮑"の価値と課題 : 地域資源の価値創造のために (シンポジウム特集「地域資源の価値創造と経営イノベーション : 地方創生のための新たなビジネスモデルを求めて」 : 2015年度 国際漁業学会大会シンポジウム)  [in Japanese] A Value and Issue of "Kippin Dried Abalone" made in Iwate Prefecture as International Brand : Towards a Value-creation Utilizing Local Resources  [in Japanese]

Search this Article

Author(s)

Journal

  • 国際漁業研究

    国際漁業研究 14(1), 37-53, 2016-03

    国際漁業学会

Codes

  • NII Article ID (NAID)
    40020969975
  • NII NACSIS-CAT ID (NCID)
    AA12538009
  • Text Lang
    JPN
  • ISSN
    2187-9265
  • NDL Article ID
    027674036
  • NDL Call No.
    Z72-D594
  • Data Source
    NDL 
Page Top