静岡県オリジナルのビール酵母の開発 : 微生物ライブラリー候補株を用いたビールの試作 (沼津工業技術支援センター)  [in Japanese] Development of the craft beer yeast original of Shizuoka : Trial production of the beer using the microbe library candidate strain  [in Japanese]

Search this Article

Journal

  • 静岡県工業技術研究所研究報告 = Reports of the Industrial Research Institute of Shizuoka Prefecture

    静岡県工業技術研究所研究報告 = Reports of the Industrial Research Institute of Shizuoka Prefecture (11), 77-81, 2018-10

    静岡県工業技術研究所企画調整部

Codes

  • NII Article ID (NAID)
    40021732738
  • NII NACSIS-CAT ID (NCID)
    AA12367289
  • Text Lang
    JPN
  • ISSN
    1883-2350
  • NDL Article ID
    029358919
  • NDL Call No.
    Z74-G181
  • Data Source
    NDL 
Page Top