in vitro培養システムによる食物繊維のヒト腸内細菌叢への影響評価
Bibliographic Information
- Other Title
-
- in vitro バイヨウ システム ニ ヨル ショクモツ センイ ノ ヒト チョウ ナイ サイキンソウ エ ノ エイキョウ ヒョウカ
- Effects of Dietary Fibers on Human Colonic Microbiota in Simulated in vitro Fermentation System
Search this article
Journal
-
- ルミナコイド研究 : 日本食物繊維学会会誌
-
ルミナコイド研究 : 日本食物繊維学会会誌 22 (2), 63-73, 2018-12
東京 : 日本食物繊維学会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520572359692161920
-
- NII Article ID
- 40021798654
-
- NII Book ID
- AA12664772
-
- ISSN
- 21864136
-
- NDL BIB ID
- 029496156
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZS8(科学技術--医学--解剖学・生理学・生化学)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles