化学的手法による海産物アレルゲンタンパク質の改変
Bibliographic Information
- Other Title
-
- カガクテキ シュホウ ニ ヨル カイサンブツ アレルゲンタンパクシツ ノ カイヘン
- An approach for reducing allergenicity for seafood allergy using chemical modification technique
Search this article
Journal
-
- アグリバイオ = Agricultural biotechnology
-
アグリバイオ = Agricultural biotechnology 2 (10), 982-987, 2018-09
東京 : 北隆館
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1523106605988577920
-
- NII Article ID
- 40021807828
-
- NII Book ID
- AA12770259
-
- ISSN
- 24325511
-
- NDL BIB ID
- 029513327
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZR7(科学技術--農林水産--農産)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles
- KAKEN