透明化による麺内部の三次元構造の可視化と人工知能を用いた食感の予測
Bibliographic Information
- Other Title
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- トウメイカ ニ ヨル メン ナイブ ノ サンジゲン コウゾウ ノ カシカ ト ジンコウ チノウ オ モチイタ ショッカン ノ ヨソク
- Visualization of the Three-Dimensional Structure inside Noodles by Clearing and Prediction of Food Texture Using Artificial Intelligence
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Journal
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- Foods & food ingredients journal of Japan = 食品・食品添加物研究誌 : FFIジャーナル
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Foods & food ingredients journal of Japan = 食品・食品添加物研究誌 : FFIジャーナル 224 (3), 286-295, 2019
豊中 : FFIジャーナル編集委員会
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1521136279742986496
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- NII Article ID
- 40021979453
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- NII Book ID
- AN10455343
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- ISSN
- 09199772
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- NDL BIB ID
- 029910281
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- Text Lang
- ja
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- NDL Source Classification
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- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
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- Data Source
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- NDL
- CiNii Articles
- KAKEN