生理指標を用いた空間評価手法に関する基礎的研究(その4)被験者数の増加が異なる食事提供プロセスと表情の関係に及ぼす影響
Bibliographic Information
- Other Title
-
- セイリ シヒョウ オ モチイタ クウカン ヒョウカ シュホウ ニ カンスル キソテキ ケンキュウ(ソノ 4)ヒケンシャスウ ノ ゾウカ ガ コトナル ショクジ テイキョウ プロセス ト ヒョウジョウ ノ カンケイ ニ オヨボス エイキョウ
- A basic study on the spatial evaluation by a physiology index(part4)The relationship between expression and different meal serving process by increased number for care-needing elderly
Search this article
Journal
-
- 日本建築学会中国支部研究報告集 = Proceedings of annual research meeting, Chugoku Chapter, Architectureal Institute of Japan (AIJ) / 日本建築学会中国支部 編
-
日本建築学会中国支部研究報告集 = Proceedings of annual research meeting, Chugoku Chapter, Architectureal Institute of Japan (AIJ) / 日本建築学会中国支部 編 43 553-556, 2020
広島 : 日本建築学会中国支部 = Chugoku Chapter
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520009409014603136
-
- NII Article ID
- 40022177861
-
- NII Book ID
- AA12305918
-
- ISSN
- 2758190X
-
- NDL BIB ID
- 030293062
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZN1(科学技術--建設工学・建設業)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles
- KAKEN