Influence of interesterification on the properties of fats and oils in cookery science

この論文をさがす

著者

    • 金, 明愛 キム, ミョンエ

書誌事項

タイトル

Influence of interesterification on the properties of fats and oils in cookery science

著者名

金, 明愛

著者別名

キム, ミョンエ

学位授与大学

奈良女子大学

取得学位

学術博士

学位授与番号

甲第10号

学位授与年月日

1988-03-24

注記・抄録

博士論文

目次

  1. 目次 (4コマ目)
0アクセス

各種コード

  • NII論文ID(NAID)
    500000032388
  • NII著者ID(NRID)
    • 8000000032444
  • DOI(NDL)
  • NDL書誌ID
    • 000000196702
  • データ提供元
    • NDL ONLINE
    • NDLデジタルコレクション
ページトップへ