A basic study of functions of amino acid residues in protein : a study of molecular interactions responsible for differentiation of hydrocarbon residues 蛋白質中のアミノ酸残基の機能に関する基礎研究 : 炭化水素残基の区別に関与する分子間相互作用の研究

Access this Article

Search this Article

Author

    • 開, 祐司 ヒラキ, ユウジ

Bibliographic Information

Title

A basic study of functions of amino acid residues in protein : a study of molecular interactions responsible for differentiation of hydrocarbon residues

Other Title

蛋白質中のアミノ酸残基の機能に関する基礎研究 : 炭化水素残基の区別に関与する分子間相互作用の研究

Author

開, 祐司

Author(Another name)

ヒラキ, ユウジ

University

大阪大学

Types of degree

理学博士

Grant ID

甲第3022号

Degree year

1984-03-24

Note and Description

博士論文

1access

Codes

  • NII Article ID (NAID)
    500000034914
  • NII Author ID (NRID)
    • 8000000034975
  • Text Lang
    • eng
  • NDLBibID
    • 000000199228
  • Source
    • Institutional Repository
    • NDL ONLINE
Page Top