Comparison of the activation and interleukin-1 production of mouse peritoneal macrophages by three types of purified carrageenan 三種精製カラゲニンのマクロファージ活性化能とインターロイキン-1産生誘導能の比較

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著者
    • 奥田, 能実 オクダ, ヨシミ
書誌事項
タイトル

Comparison of the activation and interleukin-1 production of mouse peritoneal macrophages by three types of purified carrageenan

タイトル別名

三種精製カラゲニンのマクロファージ活性化能とインターロイキン-1産生誘導能の比較

著者名

奥田, 能実

著者別名

オクダ, ヨシミ

学位授与大学

明海大学

取得学位

歯学博士

学位授与番号

乙第86号

学位授与年月日

1986-06-19

注記・抄録

博士論文

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各種コード
  • NII論文ID(NAID)
    500000038846
  • NII著者ID(NRID)
    • 8000000038916
  • DOI(NDL)
  • NDL書誌ID
    • 000000203160
  • データ提供元
    • NDL ONLINE
    • NDLデジタルコレクション
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