Effects of pH and ionic strength on the binding of egg white riboflavin binding protein with flavins 卵白リボフラビン結合蛋白とフラビンとの結合に対するpHおよびイオン強度の影響

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Author

    • 牛島, 英隆 ウシジマ, ヒデタカ

Bibliographic Information

Title

Effects of pH and ionic strength on the binding of egg white riboflavin binding protein with flavins

Other Title

卵白リボフラビン結合蛋白とフラビンとの結合に対するpHおよびイオン強度の影響

Author

牛島, 英隆

Author(Another name)

ウシジマ, ヒデタカ

University

熊本大学

Types of degree

医学博士

Grant ID

甲第745号

Degree year

1989-03-25

Note and Description

博士論文

1access

Codes

  • NII Article ID (NAID)
    500000054275
  • NII Author ID (NRID)
    • 8000000054397
  • DOI(NDL)
  • NDLBibID
    • 000000218589
  • Source
    • NDL ONLINE
    • NDL Digital Collections
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