肉製品の発色に寄与する筋肉成分に関する研究 Endogenous factor in muscle essential to the color formation of procesed meat products

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Author

    • 坂田, 亮一 サカタ, リョウイチ

Bibliographic Information

Title

肉製品の発色に寄与する筋肉成分に関する研究

Other Title

Endogenous factor in muscle essential to the color formation of procesed meat products

Author

坂田, 亮一

Author(Another name)

サカタ, リョウイチ

University

九州大学

Types of degree

農学博士

Grant ID

乙第4566号

Degree year

1989-10-20

Note and Description

博士論文

Table of Contents

  1. 目次 (4コマ目)
2access

Codes

  • NII Article ID (NAID)
    500000063335
  • NII Author ID (NRID)
    • 8000000063504
  • DOI(NDL)
  • NDLBibID
    • 000000227649
  • Source
    • NDL ONLINE
    • NDL Digital Collections
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